Vergrote ondertiteling voor iedereen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Solutions Radio BV is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 27 26 04 40. Btw-nummer: NL8123.57.905.B01. E-mail: info@vo-box.nl. Telefoonnummer: + 31 (0) 15-2625955 Solutions Radio hoofdkantoor (Alleen op afspraak) Kalfjeslaan 38, 2623AJ, Delft te Nederland.

Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Solutions Radio BV zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Solutions Radio BV. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met Solutions Radio via info@vo-box.nl of bel naar +31 (0)15-2625955

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Solutions Radio BV verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Solutions Radio BV de enige eigenaar van de producten. 2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar info@vo-box.nl, deze zullen wij u dan opsturen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij Solutions Radio BV betaald u met Ideal of per factuur. 3.2 Als Solutions Radio BV per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. 3.3 Alle productprijzen op Solutions Radio BV zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Artikel 4. | Levering

4.1 Solutions Radio BV levert bestellingen via de koeriersdienst Post NL. 4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen Post NL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Solutions Radio BV deze extra kosten bij u in rekening. 4.3 Solutions Radio BV verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Solutions Radio BV streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten. 4.4 Tot en met het moment van levering draagt Solutions Radio BV de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u. 4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Solutions Radio BV zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 Solutions Radio BV streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@vo-box.nl. Dan sturen wij u een retoursetiket.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. 6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden bijgevoegd. 6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar: Solutions Radio B.V. Kalfjeslaan 38 2623AJ Delft 6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.   6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren of een aangepast bedrag terug over te maken.    6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.   6.7 Solutions Radio BV kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie

7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Solutions Radio BV twee jaar garantie op de kwaliteit van het product . Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@vo-box.nl. Dan sturen we u een retouretiket. 7.2 Solutions Radio BV zal u een passend alternatief voorstellen, maar Solutions Radio BV besluit welke van de volgende opties wordt gekozen. • Reparatie • Vervanging • Restitutie   7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle. 7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd. 7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright

8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Solutions Radio BV zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Solutions Radio BV mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht. 9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@vo-box.nl, dan nemen wij contact met u op. Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 20-05-2020.