Vergrote ondertiteling voor iedereen

Vergrote ondertiteling, ondertiteling vergroten

Vo-box is eenvoudig te bedienen

De Vo-box wordt aangesloten tussen de tv en de decoder (van KPN of Ziggo). De ondertiteling op tv wordt door de Vo-box automatisch herkend en vergroot weergegeven. Je kunt in het menu zelf het lettertype, kleur en grootte instellen. Dit menu en de Vo-box zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Een groot voordeel van de Vo-box is dat deze bij alle programma’s en streamingdiensten zoals Videoland, Apple TV en Netflix kan worden gebruikt. De Vo-box analyseert continu het tv-signaal en vergroot vervolgens de ondertiteling zoals deze op de tv wordt weergegeven. Je kijkt dus op de gebruikelijk wijze naar de televisie. Als je van zender wisselt dan schakelt de Vo-box automatisch mee.

De Vo-box kan worden verbonden met het internet voor updates en eventuele toekomstige uitbreidingen. Echter is er geen internet nodig om de Vo-box de ondertiteling te laten vergroten.

De Vo-box kan tussen bijna alle tv’s en decoders met een HDMI-aansluiting worden aangesloten. Zie voor alle specificaties van de VO-box de handleiding en de technische specificaties.

Let op; oudere dvd’s/videobanden hebben vaak een te lage resolutie. De Vo-box kan hierdoor vaak minder goed de ondertiteling herkennen en omzetten.

Een toekomst vaste oplossing

Als je de Vo-box aansluit op het internet dan ontvang de box automatisch updates. Mocht het gezichtsvermogen verder achteruitgaan, dan kun je er in de toekomst ook voor kiezen om de tv-ondertitels te laten voorlezen.
Wij kunnen de Vo-box (op afstand) upgraden naar een versie met gesproken ondertiteling. Deze versie heet de Go-box, wat staat voor Gesproken Ondertiteling. Zie voor meer informatie over deze versie Go-box

Bekijk hieronder een filmpje om een idee te krijgen hoe de Vo-box op jouw tv zal werken:

 

Probeer ook onze andere oplossingen

Klik hieronder op een van onze andere producten

De waardering van vo-box.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.8/10 gebaseerd op 34 reviews.