Vo-box is eenvoudig te bedienen

De Vo-box wordt aangesloten tussen de tv en de decoder (van KPN of Ziggo). De ondertiteling op tv wordt door de Vo-box automatisch herkend en vergroot weergegeven. Je kunt in het menu zelf het lettertype, kleur en grootte instellen. Dit menu en de Vo-box zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Een groot voordeel van de Vo-box is dat deze bij alle programma’s en streamingdiensten zoals Videoland, Apple TV en Netflix kan worden gebruikt. De Vo-box analyseert continu het tv-signaal en vergroot vervolgens de ondertiteling zoals deze op de tv wordt weergegeven. Je kijkt dus op de gebruikelijk wijze naar de televisie.

De Vo-box kan worden verbonden met het internet voor updates en eventuele toekomstige uitbreidingen. Echter is er geen internet nodig om de Vo-box de ondertiteling te laten vergroten.

De Vo-box kan tussen bijna alle tv’s en decoders met een HDMI-aansluiting worden aangesloten. Zie voor alle specificaties van de VO-box de handleiding en de technische specificaties.

Let op; oudere dvd’s/videobanden hebben vaak een te lage resolutie. De Vo-box kan hierdoor vaak minder goed de ondertiteling herkennen en omzetten.

Een toekomst vaste oplossing

Als je de Vo-box aansluit op het internet dan ontvang de box automatisch updates. Mocht het gezichtsvermogen verder achteruitgaan, dan kun je er in de toekomst ook voor kiezen om de tv-ondertitels te laten voorlezen.
Wij kunnen de Vo-box (op afstand) upgraden naar een versie met gesproken ondertiteling. Deze versie heet de Go-box, wat staat voor Gesproken Ondertiteling. Zie voor meer informatie over deze versie Go-box

 

Bekijk hieronder een filmpje om een idee te krijgen hoe de Vo-box op jouw tv zal werken:

 

 

Probeer ook onze andere oplossingen

Klik hieronder op een van onze andere producten

Vergrote ondertiteling, ondertiteling vergrotenVergrote ondertiteling, ondertiteling vergroten