Retourneren

Mag ik mijn Vo-box retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Vo-box.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe retourneer ik mijn Vo-box?

Neem contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 015-2625955. We sturen je dan een retourformulier toe die je kunt gebruiken om het product terug te sturen.

Wat moet ik terug sturen?

De Vo-box in de originele verpakking inclusief meegeleverde accessoires.

Moet ik betalen voor het retourneren van de Vo-box?

Ja, deze kosten zijn voor eigen rekening. We raden aan het verzendbewijs enige tijd te bewaren.

Wat is het retouradres?

Solutions Radio B.V

Kalfjeslaan 38

2623 AJ Delft

Wat als ik het retourformulier niet kan printen?

Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op en wij zullen je vertellen hoe je de Vo-box kan retourneren.

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag terug?

Binnen 14 dagen ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening.